Vi venter

Læsetid : < 1 minute

Vi har ligget i Chr. Havns kanal i 5 dage.

Har badet i Københavns Havn (temmelig grænseoverskridende), cyklet på havneringen, fundet familien Beha’s husbåd  på Refshaleøen (lå i et fedt område) , set udmattede mænd og kvinder blive udråbt til Ironmen og -women foran et projektørbelyst Christiansborg, spist morgenmad på Marriot, ordnet problemer med landstrømmen til båden, glædet os over dansk succes ved OL (og ikke mindst at vi klarede os bedre end svenskerne) og hver dag haft besøg af enten familie eller venner.

Og så har vi sat os grundigt  ind i et  kompliceret  emne –  nemlig rejse- og sygesikring i EU. 

Vi fandt ud af at sundhedsministeriets kampagneleder hårdt presset var enig i at informationen på huskdetblaa.dk ikke er fyldestgørende, at den venlige sagsbehandler hos Udbetaling Danmark var helt enig i at at CPR-loven er upræcis på et centralt punkt , og sidst men ikke mindst at den danske ambassade i Tyskland havde brug for et par dages betænkningstid for at kunne svare på et ret enkelt spørgsmål om offentlige hospitaler i Tyskland. 

I morgen går vi tilbage til Tuborg Havn.

Her vil vi ligge et par dage, gå til kontrol på Gentofte Hospital, proviantere, vaske tøj og sælge Audien ( og til bilforhandleren på Amager : du kan godt  glemme alt om at give et bud).

Hvis så ellers Pia fortsat er sympomfri og vejrudsigten er med os tager vi afsted sidst på ugen.

… Håber vi

Klik og hils

(Det er mere velkomment end du tror)

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
carlagerMikkelMartina & Thue Recent comment authors
  Abonner på kommentarer  
Send mig en mail
Martina & Thue
Guest
Martina & Thue

Wow, it really seems that you are having an exciting time! We keep our fingers crossed for Pia and hope that everything is finally ok now.

Take care!

Mikkel
Guest
Mikkel

Vi glæder os til vi ses i Tuborg Havn i aften – Mon ikke at I kan sætte vandet over ved 19.30-Tiden. Vi medbringer lidt godt til kaffen