Vi får en meddelelse når der er et nyt indlæg og svarer normalt samme dag

 
 
 
 
 
* Obligatorisk
.
Camilla Camilla wrote on 8. December 2017 at 9:48:
Hej Pia og Carl.
Skønt at læse om jeres tur.
Vi skal selv af sted til maj 2018, med vores 2 børn.
Jeg kan læse, at i fik jeres maste transporteret der ned, det har vi også tænkt os, da vi mener masten tager for meget plads på båden.
Hvem tog i fat i og hvordan fik i det arrangeret.
Nyd den fantastiske tur, vi glæder os til at det bliver vores tur.
De bedste hilsner fra det kolde Danmark.
Camilla.
carlager
Hej Camilla,

Vi indhentede flere forskellige tilbud på transport af masten fra Travemünde til Port Napoleon i Middelhavet. Vi besluttede at anvende firmaet Fastmast (de var billigst eller skal vi ikke hellere sige mindst dyre)

Fastmast har et udmærket website - www.fastmast.com. Indehaveren hedder Rainer Petras. Han taler godt engelsk. I kan nå ham på telefon 00 49 171 486 1820. Det er måske en fordel at ringe til ham allerede nu. Han prøver nemlig at samle transporterne.

Masten blev afrigget på Boebs værft i Travemünde, pakket sammen og lå der indtil Fastmast hentede den og kørte den til Port Napoleon.

Meget enkelt; men også lidt grænseoverskridende at overlade riggen til et transportfirma uden anden dokumentation end et par SMSer og telefonsamtaler. Men Rainer er en ærlig og redelig mand. Så ingen problemer. Mast og rig lå og ventede på os i Port Napoleon. Pænt og nydeligt pakket ind efter transporten.

Boebs værft er dygtige (også til at at skrive pænt store regninger for afrigningen af masten). Vi har hørt der skulle være en bådbygger i Lübeck. der skulle være god og væsentlig billigere. (Fastmast kan sikkert også hente masten der).

I kan roligt glæde Jer til turen. Det er en fantastisk flot tur. (Vi var specielt begejstrede for strækningen fra Namur i Belgien til Middelhavet).

Hilsen

Carl & Pia