Vi får en meddelelse når der er et nyt indlæg og svarer normalt samme dag

 
 
 
 
 
* Obligatorisk
.
Peter Brinch Peter Brinch wrote on 18. December 2019 at 9:22:
Hej Heron!

Vi er en familie på 4 som på 3. år sejler i Middelhavet. Lige pt ligger vi i Spanien. Til foråret sejler vi tilbage mod Italien og videre til Grækenland. Når efteråret sætter ind, er planen at landsætte båden (Hallberg Rassy Monsun 31). Jeg har fulgt lidt med i jeres rejse og kan se i stod på land på Corfu.

Var det en god og sikker oplevelse for jeres båd, og hvilke priser arbejder de med på værftet?

Ser frem til at høre fra jer.
Hilsen hele besætningen på S/Y Libra
carlager
Hej Peter,

Vi er på land hos Cara Yachts i den lille by Plataria. Den ligger på fastlandet et par og tyve sømil sydøst for Gouvia Marina. Vi er fire danske både, der står på land der i denne vinter. Værftet lejer en kran til optagningen og står selv for transport fra kajen til bådpladsen (ca. 200 meter) og opbevaring på bådpladsen. Der anvendes en Parklev trailer til transport og PARKUP EVO (stålstativer) til opbevaring. Pladserne (der er to) er overvågede. Vi betaler 12.500 kr. alt inklusive (dvs. optagning, søsætning og pladsleje) frem til oktober 2020. Værftet ejes og drives af en Irer (Mike), som får hjælp til det administrative af sin datter Niahm.

Vi var vældig glade for Gouvia Marina på Korfu. Men overvintringen kostede her 10.000 kr mere end hos Cara Yachts. Til gengæld er det så lidt mere besværligt at komme til og fra Plataria og der er heller ikke så gode service-og reparationsværksteder som i Gouvia Marina. (Det er virkelig godt her)

... alt i alt føler vi os komfortable med at have efterladt vores hjem hos Cara Yachts i Plataria