Vi får en meddelelse når der er et nyt indlæg og svarer normalt samme dag

 
 
 
 
 
* Obligatorisk
.
Else Lyhne Else Lyhne wrote on 7. August 2019 at 14:14:
Hejsa.

Vi sejler i båden Thistle og er på vej til Middelhavet, som vi når inden september. Vi så jeres forslag om vinterhavne fra sidste år og fandt ind på jeres hjemmeside - dejlige beretninger, der helt sikkert skal læses.

Nå men vi er på jagt efter en vinterhavn og kan se at I har været i Menton. Vi bor ombord og er derfor interesseret i at der er liv i andre både (gerne langturssejlere som os men ikke nødvendigvis). Er det tilfældet i Menton eller har I andre/bedre bud.

Vores egen blog kan findes her, skulle I være interesserede 😄
https://www.lyhne-viesmose.dk/category/rejser-og-ture/mar-middel/
carlager
Vi overvintrerede i den nye havn i Menton i vinteren 2017/18, men boede ikke selv på båden. 'Live-aboard community' var ikke stort iflg havnekontoret omkring 50 mennesker fordelt på et ukendt antal både. Det så dog ikke ud til, at alle 50 var der på een gang. Der var ikke meget liv ved den lange beton pier vi lå ved. Det virkede, som om der var lidt mere liv på bådene ved stikbroerne. Insister derfor på at få en plads dér hvis I vil overvintre i Menton.

Den nye havn hvor vi lå har fine faciliteter, men er urolig i sydvestlig vind. Vi fik revet en klampe ud af skroget, da byen blev ramt af en 10 års storm fra sydvest for andet år i træk. Se vores video [url Se vores video ....

Vi syntes vældig godt om byen. Her er liv hele året rundt. Julen var meget stemningsfuld og der er ikke langt til Nice, hvorfra der er mange og billige afgange til København.

Vi var også meget glade for Cannes (den gamle havn) men her var vi for sent ude med at søge om en vinterplads.

Loano i Italien kunne også være en mulig overvintringshavn for Jer. Havnen er næsten helt ny, er meget bedre beskyttet end Menton og har nogle af de flotteste toilet- og badefaciliter vi har set.( De var nu også fine i Menton ) Jeg ved ikke hvor meget liv der er i byen og havnen om vinteren.

I Lavandou og Sanary-sur-Mer klagde beboerne selv over at alt for meget lukkede ned om vinteren. Det er nu ellers hyggelige byer.

I kan i øvrigt downloade appen Navily. Har kan I reservere plads og læse anmeldelser af de fleste havne i Middelhavet.

Heikel’s pilotbøger og de franske havnelodser har vi også haft glæde af